Veel mensen aarzelen om injecteerbare behandelingen te proberen omdat ze zich zorgen maken over de mogelijke bijwerkingen. Er is echter een nieuwe injecteerbare behandeling op de markt die snel aan populariteit wint omdat het natuurlijk ogende resultaten geeft met minimale bijwerkingen. De profhilo behandeling wordt aangeboden in onze kliniek in Amsterdam.

Hoe werkt Profhilo?

Het belangrijkste ingrediënt in Profhilo is hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer het in de huid wordt geïnjecteerd, helpt het de huid te hydrateren en voller te maken, waardoor deze er jeugdiger uitziet. Naast hyaluronzuur bevat Profhilo ook een mix van vitaminen en mineralen die helpen de huid te voeden en te revitaliseren. Deze ingrediënten bevatten vitamine B3, vitamine E en kopertripeptide-1. Samen helpen deze ingrediënten de algehele uitstraling van de huid te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van Profhilo?

Een van de grootste voordelen van Profhilo is dat het kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan problemen te behandelen. Het wordt vaak gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te behandelen, evenals huidverslapping. Het kan ook worden gebruikt om het uiterlijk van acne littekens en andere soorten littekens te verbeteren. Daarnaast kan Profhilo ook helpen om de algehele textuur en teint van de huid te verbeteren.

Een ander voordeel van Profhilo is dat het langdurige resultaten oplevert. De meeste mensen zien al na één behandeling een merkbare verbetering van hun huid. Voor sommige mensen kunnen echter twee of drie behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Zodra u het gewenste resultaat heeft bereikt, hoeft u gedurende enkele maanden geen aanvullende behandelingen meer te ondergaan

Tot slot is een van de grootste voordelen van Profhilo dat het zeer minimale bijwerkingen heeft. De meest voorkomende bijwerking is een tijdelijke kneuzing of zwelling op de injectieplaats. Dit verdwijnt echter meestal binnen een paar dagen en vereist geen enkele vorm van behandeling. In zeldzame gevallen kunnen ernstige bijwerkingen optreden, zoals infecties of allergische reacties. Deze bijwerkingen zijn echter zeer zeldzaam en kunnen meestal gemakkelijk worden behandeld door ons team hier in onze kliniek in Amsterdam.

Ook benieuwd naar andere behandelingen zoals fillers? Kijk dan op fillers amsterdam voor meer informatie!

Laat een Reactie achter