Heb je vaak last van ingescheurde nagels of kan je je nagels maar niet lang laten groeien? Acrylnagels zijn dan voor jou een goede oplossing. Deze nagels zien er verzorgd uit en zullen niet afbreken. Van acrylnagels heb je weken plezier. Wat vaak wordt gedacht is dat acrylnagels nepnagels zijn. Dus nagels die je op je eigen nagels plakt waarbij geen lak ten pas komt. Dit is echter niet het geval. In dit artikel wordt meer informatie gegeven over wat acrylnagels wel zijn!

Wat zijn acrylnagels?

Zoals hierboven benoemd zijn acrylnagels geen nepnagels die op je eigen nagels worden geplakt. Acrylnagels worden gevormd door acryl die je ook zelf op kan brengen. Hier vind je mogelijkheden voor het zelf aanbrengen van acrylnagels. Wanneer je wat langere nagels wil, breng je ook tip aan op je nagels. Hiermee wordt je nagel verlengd. Vervolgens breng je acryl aan en smeer je het uit op je nagel. Dit acryl moet goed uitharden voor het beste resultaat. Vervolgens kan je sjablonen aanbrengen of kiezen voor een french manicure.

Het aanbrengen van acrylnagels duurt circa 60 minuten en om de 4 weken moet je je acrylnagels bijwerken. Als je je acrylnagels bijwerkt is het niet nodig om alle acryl er af te halen. Wel moet je een laag wegvijlen zodat je weer een nieuwe laag kan aanbrengen.

Wat zijn de voordelen van acrylnagels?

Bij acrylnagels zijn vele mogelijkheden. De lengte en vorm van je nagels kan je namelijk zelf bepalen. Daarnaast zijn de nagels ook erg sterk. Je nagels mooi uit en zullen niet scheuren of breken. Ook is het mogelijk om een ander kleur randje aan te brengen dan wit. Of een andere kleur lak er over heen is ook mogelijk. Tegenwoordig zijn er veel starterpacks beschikbaar waardoor je je eigen acrylnagels kan aanbrengen. Deze voordelige starterpacks bevatten alle benodigdheden om zelf acrylnagels aan te brengen.

Laat een Reactie achter